KONCERT-VIOLINA MË SHUMË SE UNË-ZEQIR SULKUQI DHE MIQTË
KONCERT-VIOLINA MË SHUMË SE UNË-ZEQIR SULKUQI DHE MIQTË

KONCERT-VIOLINA MË SHUMË SE UNË-ZEQIR SULKUQI DHE MIQTË

"Violina më shumë se unë "titullohet koncerti recital i violinistit të mirënjohur Zeqir Sulkuqi. Me një eksperiencë 40 vjeçare në skenën shqiptare dhe jashtë saj, artisti Sulkuqi bashkë me miqtë e tij artistë sjellin në skenën e Teatrit Skampa, një program me një repertor interesant në 65-vjetorin e lindjes së tij. Interpreton Orkestra Filarmonike e Elbasanit, dirigjent Eno Koço (Artist i Merituar