KONCERTI I SHËN MITRIT-2017
KONCERTI I SHËN MITRIT-2017

KONCERTI I SHËN MITRIT-2017

Koncert i këngëtarëve Pino Cacoza dhe Ilir Shaqiri me arbëreshët e Italisë. Realizuar nga gazetari dhe regjisori Ëngjëll Ndocaj. Prodhim RTSH, viti 2017