Kongresi i Lushnjes
Kongresi i Lushnjes

Kongresi i Lushnjes

Dokumentar, Një dokumentar nga regjisori Pluton Vasi mbi 100-vjetorin e Kongresit të Lushnjës, një ngjarje e madhe që shenjoi historinë e Shqipërisë. Dinamika e ngjarjeve të mbledhjes historike, bazuar në fakte reale, intervista dhe analiza nga historianë e studiues. Një dokumentar me skenar nga Paskal Milo dhe regji nga Pluton Vasi.