KOPERTINA
KOPERTINA

KOPERTINA

Rtsh, arkiv. Regjia: Elton Koçi. Prezanton: Elvira Harizaj. Një emision nga Elda Koçi. që në tematikën e tij ka pikërisht zbulimin e jetës së personazheve publike, përtej imazhit që ne shikojmë nga ekrani, kopertinat apo rrjetet sociale. Në ekranin televiziv sillet realiteti që shpeshherë fshihet nga bukuria dhe imazhi i tyre, për të shuar kuriozitetin se si janë VIP-at në të vërtetë