KOPRRACI
KOPRRACI

KOPRRACI

Teatër, 2005. Director: Hervin Çuli; Starring: Robert Ndrenika, Yllka Mujo, Arben Derhemi, Dritan Boriçi, Roland Trebicka, Moni. Gjiganti i komedisë botërore, vijon demaskimin e shtresës së borgjezisë së re në Francën e shekullit XVII, duke demaskuar çdo të metë të saj. Një borgjez i ri, koprrac, kërkon të përfitojë gjithçka duke shfrytëzuar të tjerët dhe pa paguar asgjë. Kulmi arrin kur ai përpiqet të manipulojë edhe dashurinë e dy të rinjve, për të bërë për vete një vajzë shumë më të re në moshë