Kopshtarët nëpër botë
Kopshtarët nëpër botë

Kopshtarët nëpër botë

ep. 33, Emision, Ndërsa Vjeshta po fillon, Monty jep këshilla se cilat bimë duhet të mbulohen tani, çfarë mund të qëndrojë jashtë deri pas ngricave të para dhe të tjera që thjesht kanë nevojë për një shtresë shtesë mbrojtjeje. Plus, ai tregon se çfarë mund të mbillet tani në kopshtin e perimeve