Kopshti sekret
Kopshti sekret

Kopshti sekret

Dramë, familjar, fantazi, 2020. Director: Marc Munden; Starring: Dixie Egerickx, Richard Hansell, David Verrey. Mary Lennox është një vajzë e llastuar 10-vjeçare, e cila pasi mbetet jetime, shkon të jetojë në rezidencën e xhaxhait të saj në Yorkshire. Mary zbulon se shtëpia mban shumë sekrete dhe një prej tyre është edhe një kopsht i cili prej vitesh mbahet i mbyllur nga xhaxhai i saj që pas vdekjes së gruas së tij.