Kopshti zoologjik detar
Kopshti zoologjik detar

Kopshti zoologjik detar

ep. 13, Dokumentar, Tetë të rinj, të apasionuar pas kafshëve detare, nisin një mision rraskapitës trajnimi gjashtëjavor, për t'u bërë trajnerë delfinësh dhe fokash. Ata nisin të punojnë me kafshë detare të shpëtuara, duke marrë pjesë në shpëtimin e guximshëm të tyre