KRIJIMI
KRIJIMI

KRIJIMI

Biografi, dramë, 2009. Director: Jon Amiel; Starring: Paul Bettany, Jennifer Connelly, Ian Kelly. Përpjekjet e natyralistit britanik, Çarls Darvin, në luftën e përjetshme mes besimit dhe shkencës. Libri që do të tundte themelet e kohës, "Origjina e llojeve", do ndryshonte përgjithnjë jetën e tij personale dhe profesionale.