KRYENGRITJE NË PALLAT
KRYENGRITJE NË PALLAT

KRYENGRITJE NË PALLAT

Film artistik shqiptar, Albania, 1972. Director: Xhanfize Keko; Starring: Ilir Qelia, Kristaq Burdhima, Eli Lazeri. Dy vëllezërit e përkëdhelur, Qestori dhe Erleti, shpesh prishin lodrat e shokëve dhe braktisen nga ata. Një natë, Qestori, sheh në ëndërr sikur lodrat bëjnë kryengritje duke e akuzuar atë dhe të vëllanë për pakujdesi ndaj tyre