Ku është pushverdhi
Ku është pushverdhi

Ku është pushverdhi

Aventurë animacion serial, Francë, 2014. Director: William Hoarean. Njihuni me zogun e vogël pushverdh i cili është një trazovaç i madh dhe dëshira e tij më e madhe është të luaj megjithëse shpesh herë e sheh veten në telashe të ëmbla