Kufij që treten
Kufij që treten

Kufij që treten

Dokumenta të huaj, Një ese vizuale gjithëpërfshirëse mbi qëndrimet globale ndaj popullatave migruese. Udhëhequr nga një sy kurioz regjisorial, dokumentari sjell përvojën e azilkërkuesve në Qipro. Histori rrëqethëse që gërshetojnë bashkë dramën e emigracionit, mungesën e tolerancës, identitetit dhe përkatësisë. Fitues si dokumentari më i mirë ballkanik në Doku Fest.