Kung Fu Panda 2
Kung Fu Panda 2

Kung Fu Panda 2

Animacion aksion aventurë, Shtetet e Bashkuara, 2011. Directors: Mark Osborne, John Stevenson; Starring: Jack Black, Ian McShane, Angelina Jolie. Po dhe miqtë e tij luftojnë për të ndaluar një pallua të keq i cili do të pushtojë Kinën me ndihmën e një arme vdekjeprurëse të re, por së pari Dragon Warrior duhet të përballet me të kaluarën e tij.