Kur flasin vlerat
Kur flasin vlerat

Kur flasin vlerat

Dokumentar, Një film dokumentar për një nga zonat e mbrojtura në Shqipëri, parkun kombëtar të Prespës, ruajtjen dhe menaxhimin e vlerave natyrore dhe historike, mundësitë për zhvillimin turistik të zonës. Pamje të rralla, intervista ekskluzive, problematikat dhe projektet zhvillimore, perspektiva turistike. Një dokumentar nga Mira Shkurta. 2021