KUR HAPEN DYERT E JETËS
KUR HAPEN DYERT E JETËS

KUR HAPEN DYERT E JETËS

Film artistik shqiptar, Shqiperi, 1986. Director: Rikard Ljarja; Starring: Reshat Arbana, Anila Bisha, Shpresa Bërdëllima. Bardhyli, një mjek i ri emërohet të punojë në një fshat të largët malor. Me vajtjen e tij atje, lind një keqkuptim midis tij dhe kryetarit të këshillit. Me kohë ai merë vesh se kyetari kërkonte ti bënte keq atij, duke i shkruajtur një redaksie gazetash. Qëndrim të tillë mbajnë edhe prindërit e Lizës, me të cilën kishte qene i dashuruar