KUR NDAHESH NGA SHOKËT
KUR NDAHESH NGA SHOKËT

KUR NDAHESH NGA SHOKËT

Film artistik shqiptar, Shqiperi, 1986. Director: Petrit Llanaj; Starring: Zef Bushati, Shpresa Bërdëllima, Jul Neushati. Namiku brenda një kohe të shkurtër sjell shqetësime në atmosferën optimiste të një grupi saldatorësh. Kjo reflektohet edhe në jetën e tij private dhe familjare por sidomos në marrëdhëniet me vjehrrin e tij. Por shpejt ai e kupton vendin e tij në jetë kupton se sa poshtë ka rënë dhe reflekton mbi këto mendime