KUR PO XHIROHEJ NJË FILM
KUR PO XHIROHEJ NJË FILM

KUR PO XHIROHEJ NJË FILM

Fëmijë, 1981. Director: Xhanfize Keko; Starring: Sokol Angjeli, Gentian Basha, Bledar Islami, Marjeta Ljarja. Filmi trajton një temë të rëndësishme sociale në lidhje me familjen. Një film i ri po xhirohet në një qytet të vogël. Aktorët janë një grup fëmijësh. Genti i vogël është i shqetësuar sepse prindërit e tij, Liljana dhe Kujtimi, janë ndarë për shkak të fanatizmit të Kujtimit në lidhje me karrierën e Liljanës.