Kur zbardhi një ditë
Kur zbardhi një ditë

Kur zbardhi një ditë

Dramë, luftë, 1971. Director: Piro Milkani; Starring: Demir Hyskja, Birçe Hasko, Pandi Raidhi, Rikard Ljarja, Timo Flloko. Filmi është ndërtuar mbi tre histori: "Armët", "Meço "dhe"Ura". Flet për heroizmin e njerëzve të thjeshtë gjatë viteve të stuhishme të Luftës së Dytë Botërore, ku ata rrëmbejnë armët, rindërtojnë urat e hedhura në erë, dhe ku më të mirët sakrifikohen.