Kura e dhimbjes
Kura e dhimbjes

Kura e dhimbjes

Dokumentar i huaj, Jeta dhe karriera e Mark Sandman, lideri i ndjerë i grupit Morphine nga Bostoni. Sandman la një gjurmë të pashlyeshme si një nga muzikantët më të dalluar të brezit të tij. Së bashku me rishikimin e"tingullit unik dhe të zjarrtë "të muzikës së tij, filmi shqyrton kuptimin e familjes përmes këtij këngëtari, kompozitori dhe instrumentalisti inovativ