LATIN LOVER
LATIN LOVER

LATIN LOVER

Film Artistik, Spanjë, 2015. Director: Cristina Comencini; Starring: Virna Lisi, Marisa Paredes, Angela Finocchiaro. Komedi, dramë. Pesë vajza të një aktori të famshëm, janë bija të nënave të ndryshme dhe kombësive të ndryshme. Ato bëhen bashkë në përkujtimoren e vdekjes të babait të tyre, 10 vite pas ndarjes së tij nga jeta