LAVDIA E MËNGJESIT
LAVDIA E MËNGJESIT

LAVDIA E MËNGJESIT

Komedi, 2010. Director: Roger Michell; Starring: Rachel McAdams, Harrison Ford, Diane Keaton. Një producente e re televizive merr përsipër programin më problematik në televizion, atë të mëngjesit. Përveç sfidave të shumta ajo do të përballet me 2 prezantues rivalë, staf të pabindur dhe. lindjen e një dashurie të re.