LEC BUSHATI
LEC BUSHATI

LEC BUSHATI

Dokumentar, Cikli"Portrete". Idea dhe realizimi: Artur Bejzade. Lec Bushati përveç dhjetëra roleve në Teatrin"Migjeni", ka interpretuar edhe në filmat"Nusja " (1980) "Flaka e maleve "(1982), "Të paftuarit "(1985), "Muri i gjallë "(1989), "Lugina e pushkatarëve "(1970), "Operacioni zjarri "(1973), "Rrugë të bardha "(1974), etj