Legjenda e Borëbardhës
Legjenda e Borëbardhës

Legjenda e Borëbardhës

Aventurë animacion serial, Japoni, Itali, 1994. Director: Kunio Okajima; Starring: Stefano Albertini, Rosalba Bongiovanni, Sante Calogero. Borëbardha është vajza e mbretit Conrad dhe Mbretëreshës Rosebud, dhe mbesa e Mbretëreshës Chrystal. Pas vdekjes së nënës së saj, dhe martesës së babait me njerkën e keqe e cila dëshiron që ta vrasë, ajo largohet dhe takon 7 xhuxhët dhe jeton me ta në pritje të princit Richard