Legjenda e Borëbardhes
Legjenda e Borëbardhes

Legjenda e Borëbardhes

ep. 18, 19, Film Vizatimor, Itali, Director: Kunio Okhajima; Starring: Rosalba Bongiovanni Stefano Albertini. Borëbardha është vajza e mbretit Conrad dhe Mbretëreshës Rosebud, si dhe mbesa e Mbretëreshës Chrystal. Pas vdekjes së nënës së saj dhe martesës së babait me njerkën e keqe, e cila dëshiron që ta vrasë, ajo largohet dhe takon 7 xhuxhët. Borëbardha jeton me ta, në pritje të princit Richard