Legjenda e kuajve të bardhë
Legjenda e kuajve të bardhë

Legjenda e kuajve të bardhë

Animacion, dramë, familjar, 2014. Director: Lisa Mulcahy; Starring: Lucy Morton, Thekla Reuten, Fiona Glascott. Miki Miller, një 12-vjeçare nga Nju Jorku zhvendoset në Irlandë ku shpejt zbulon se ka një lidhje mes saj dhe legjendës 300-vjeçare të Kalorësit të Zi misterioz, i cili përndjek fshatin e përgjumur irlandez. Me guxim dhe mprehtësi, ajo niset për të shpëtuar një tufë të çmuar kuajsh të bardhë, si dhe për të penguar planet e liga të një gruaje të pamëshirshme.