Legjenda e Skraparit
Legjenda e Skraparit

Legjenda e Skraparit

Dokumentar, Shqipëri, Legjenda Veleshja, Dokumentar kushtuar heroit të popullit Zylyftar Veleshnja Skenari dhe realizmim: Guro Zeneli, Ilir Buçpapaj