LEKË GJIKNURI, SHKENCËTARI LUFTËTAR I MJEDISIT
LEKË GJIKNURI, SHKENCËTARI LUFTËTAR I MJEDISIT

LEKË GJIKNURI, SHKENCËTARI LUFTËTAR I MJEDISIT

Një dokumentar kushtuar prof. Lekë Gjiknurit, shkencëtarit të mbrojtjes së mjedisit. Dëshmi dhe rrëfime të kolegëve e bashkëpunëtorëve mbi punën e tij të palodhur shkencore në edukimin e brezave të rinj, si dhe krijimin e lëvizjes për ruajtjen e mjedisit.