Lepuri Piter
Lepuri Piter

Lepuri Piter

Aventure komedi, animacion, Shtetet e Bashkuara, 2018. Director: Will Gluk; Starring: James Corden, Fayssal Bazzi, Domhnall Gleeson. Kur nipi i McGregor, Thomas, zhvendoset në fermën e familjes, ai është zemërohet shumë kur në kopshësht gjen lepurin Piter dhe dhe motrat e tij. Thomas fillon të komplotojë se si ti heq qafe ata