Letërsia meksikane
Letërsia meksikane

Letërsia meksikane

Dokumentar i huaj, Ky dokumentar na fton të zbulojmë peizazhin e ri të letërsisë meksikane. Autorë si Carlos Fuente, Elmer Mendoza dhe Kristina Rivera Garza na ftojnë të kuptojmë kaosin e kufirit, dhunën e saj, legjendat e kaluara dhe të reja në një literaturë të gjallë dhe aktuale