Ligue 1 2021-22: Permbledhje-ritransmetim
Ligue 1 2021-22: Permbledhje-ritransmetim

Ligue 1 2021-22: Permbledhje-ritransmetim

Java e 36-t. Golat dhe emocionet e ndeshjeve te kampionatit francez te futbollit per sezonin 2021-22. Lile kampione ne fuqi. Koment: Alban HASANI