LINDJE PËR ATDHE
LINDJE PËR ATDHE

LINDJE PËR ATDHE

RTSH Arkiv. Unity Production. Film dokumentar me skenar dhe regji nga Shpend Krasniqi kushtuar një prej figurave të shquara kosovare, luftëtar i mbrojtjes së lirisë dhe pavarësisë së vendit, Skënder Rexhepi. Folës: Reshat Arbana.