LOGU I BJESHKËVE
LOGU I BJESHKËVE

LOGU I BJESHKËVE

Dokumentar, Ruajtja e vlerave folklorike dhe kulturore të krahinës së Kelmendit në skajin verior të Shqipërisë. Ballafaqimi përmes këtyre vlerave të ruajtura na kthejnë në të shkuarën e largët ku si simbol është xhubleta e lashtësisë në trupin e vajzave të bukura të Kelmendit. Skenari dhe realizmi nga Mhill Vata