Lufta e të korrave
Lufta e të korrave

Lufta e të korrave

ses. 1, ep. 2, Serial, Lufta e të korrave është një dokumentar realiteti që tregon sezonin e të korrave 2017 në pesë fermerë në të gjithë SHBA në kërkimin e tyre për rendimente më të larta dhe më shumë fitim kundër presioneve të çmimeve më të ulëta të mallrave, prishjeve mekanike dhe tërbimit të fuqishëm të Nënës Natyrë