Lufta e topave të dëborës
Lufta e topave të dëborës

Lufta e topave të dëborës

Aventure komedi, animacion, Kanada, 2015. Directors: Jean François Poullot, François Brison. Starring: Angela Galupo, Mariloup Volfe, Lucinda Davis. Për tu argëtuar gjatë pushmeve dimërore, fëmijët në një fshat të vogël vendosin të bëjnë një luftë gjigande me topa bore. Luka dhe Sofia, të dy 11 vjeç, janë liderët e skuadrave kundërshtare. Sofia dhe grupi I saj duhet të mbrojnë një fortesë prej dëbore e cila sulmohet nga turma e Lukës. Grupi që zë fortesën në fund të pushimeve shpallet fitues