Lufta me gjyshin
Lufta me gjyshin

Lufta me gjyshin

Komedi, 2020. Director: Tim Hill; Starring: Robert De Niro, Uma Thurman, Rob Riggle. Piteri dhe gjyshi i tij dikur ishin shumë të afërt, por kur gjyshi Xhek vjen të jetojë me familjen, Piteri detyrohet të heqë dorë nga pasuria e tij më e çmuar: dhoma e gjumit. Por ai nuk ndalet para asgjëje për të rimarrë atë që është e tij, duke i sajuar gjyshit lloj-lloj rrengjesh. Sidoqoftë, gjyshi nuk dorëzohet lehtë dhe mes tyre nis lufta!