Luftërat Plastike
Luftërat Plastike

Luftërat Plastike

Dokumentar të huaj, Dokumentari"Luftërat Plastike", nga FRONTLINE dhe NPR, zbulon se si prodhuesit e plastikës për dekada me radhë kanë promovuar publikisht riciklimin, pavarësisht se shprehin privatisht dyshimet se riciklimi i përhapur i plastikës do të ishte ndonjëherë i qëndrueshëm ekonomikisht