Luftëtarët e të korrave
Luftëtarët e të korrave

Luftëtarët e të korrave

ses. 1, ep. 4, Serial, Dokumentari tregon ndërsa fermerët luftojnë me nënën natyrë, tregjet e pafavorshme dhe defektet mekanike për të korrat e vitit 2017. Ndiqni Matt Swanson dhe Dan Luepkes ndërsa zbulojnë se si nëna natyrë mund të përcaktojë nëse edhe ju shkoni në punë atë ditë. "Unë preferoj të shkoj"-Dan Luepkes