Luftëtarët e Vaterlosë
Luftëtarët e Vaterlosë

Luftëtarët e Vaterlosë

ep. 2, Dokumentar, Një dokumentar me inskenime për betejën më të madhe në histori, prej së cilës janë ruajtur shumë rrëfime personale të burrave dhe grave që luftuan dhe jetuan gjatë atij terrori