LULËKUQET MBI MURE
LULËKUQET MBI MURE

LULËKUQET MBI MURE

Dramë, 1976. Director: Dhimitër Anagnosti; Starring: Kadri Roshi, Timo Flloko, Agim Qirjaqi, Pavlina Mani. Jetimët e një strehe vorfënore, nën urdhrat e drejtorit dhe kujdestarit të tyre, pastrojnë çdo natë parullat që njerëzit kanë shkruar kundër fashizmit. Katër shokë të vegjël: Jaçe, Lelo, Bardhi dhe Tomi organizojnë rrëzimin e kujdestarit nëpër shkallë. Nga frika e presioneve të kujdestarit, Sulo i vogël përpiqet të kapërcejë muret e jetimores dhe vritet nga patrulla.