Lumenjtë që ju nxihet jeta
Lumenjtë që ju nxihet jeta

Lumenjtë që ju nxihet jeta

Dokumentar, Një lumë është më shumë se ujet qe ai mbart. Lumenjtë ofrojnë përfitime të mëdha për natyrën, njerëzit, dhe ekonomitë. Ato jane nje pasuri e pacmueshme.