LUMTURISHT TË DIVORCUAR
LUMTURISHT TË DIVORCUAR

LUMTURISHT TË DIVORCUAR

ses. 2, ep. 7, Serial, 2012. Director: Lee Shallat Chemel; Starring: Fran Drescher, John Michael Higgins, Tichina Arnold. Pas 18 vitesh martesë, një çift përpiqet të vazhdojë jetën pasi burri rrëfen se është homoseksual. Ata divorcohen, por kushtet ekonomike i detyrojnë që të jetojnë ende bashkë. Një sitcom i bazuar në përvojat e vërteta të aktores amerikane Fran Drescher dhe producentit Peter Marc Jacobson, ish-bashkëshorti i saj, ku situatat ndërthuren me shumë humor, emocione dhe të papritura.