Made in Kyoto-premierë
Made in Kyoto-premierë

Made in Kyoto-premierë

ep. 12, Dokumentar, 2014. Nga stina në stinë, Kyoto rrethohet nga një natyrë e gjallë. Që nga viti 794 Kyoto lulëzoi si kryeqyteti i Japonisë, duke kryesuar në art, arkitekturë dhe kulinari. Magjia e kulturës japoneze, e përditësuar me aq hijeshi, mbërrin sot në kohët moderne për të na mrekulluar me artizanatin dhe pasionin e njerëzve që e aplikojnë