Manki dhe Tranki
Manki dhe Tranki

Manki dhe Tranki

Aventurë animacion serial, Afrika e jugut, 2016. Directors: Will Brenton, Brent Dawes; Starring: Alison Lambole, Mathew Gair, Brent Daves, Daniel Barnet. Manki është një majmun aventurier i guximshëm që vdes për banane. Tranki është një elefant i madh dhe i sinqertë. Ata janë miq të mire dhe bëjnë gjithçka bashkë-lëkunden, bëjnë kollotumba, eksplorojnë xhunglën, u japin zgjidhje problemeve të ndryshme. Ata argëtohen dhe ndihmojnë miqtë e tyre kur ata kanë nevojë