MARATONA E KËNGËS POPULLORE-VLORA
MARATONA E KËNGËS POPULLORE-VLORA

MARATONA E KËNGËS POPULLORE-VLORA

Kënga popullore në maratonë nga njëri qytet në tjetrin. Publiku pret me padurim artistët e kësaj muzike duke u bërë bashkë në këngën e vallen tonë. Këtë herë është qyteti i bukur bregdetar i Vlorës, mikpritës i kësaj ngjarjeje muzikore verore, me këngëtarë dhe grupe të ndryshme nga e gjithë Shqipëria dhe diaspora