Margaritari i futbollit
Margaritari i futbollit

Margaritari i futbollit

Kushtuar mjeshtrit të futbollit Vasillaq Zëri, në 2-vjetorin e ndarjes nga jeta. Zëri ishte dirigjenti i Dinamos së viteve'73-'83 dhe lojtar i ekipit tonë kombëtar. Stadiumi i ri, në njërën tribunë mban emrin e tij, teksa është dekoruar me titullin"Legjenda e futbollit". Realizuar nga gazetari Dëfrim Methasani