Marjan Cubi-Urëlidhës mes Kosovës dhe Amerikës
Marjan Cubi-Urëlidhës mes Kosovës dhe Amerikës

Marjan Cubi-Urëlidhës mes Kosovës dhe Amerikës

Dokumentar, Një dokumentar nga Ilir Buçpapaj. Portreti shumë dimensional i patriotit Marjan Cubi, familjes së tij dhe kontributi i çmuar në Diasporën shqiptare; kontributi i vyer për Kosovën, Shqipërinë dhe kudo ku lakohej interesi kombëtar e çështja kombëtare shqiptare.