Marramendje
Marramendje

Marramendje

Dokumentar, Historia e hidhur e firmave piramidale rrëfehet nga personazhe realë, duke nisur që nga shpresa dehëse e deri tek kaosi dhe dështimi. Idea dhe realizimi: Donika Mustafaj. Viti i prodhimit 2014