MAYA
MAYA

MAYA

Dramë, romancë, 2011. Director: Pluton Vasi; Starring: Rovena Lule Kuka, Genti Kame, Muzafer Ziflaj. Historia mes një emigranti të kthyer në vendlindje dhe një gruaje të martuar, nënë e dy fëmijëve, do të trazojë jetën e provincës dhe do të nxjerrë në pah natyrën kompleksive të banorëve të tjerë të fshatit.