Mbretëresha e dëborës 2
Mbretëresha e dëborës 2

Mbretëresha e dëborës 2

Animacion aksion aventurë, Shtetet e Bashkuara, 2019. Directors: Chris Buck, Jennifer Lee; Starring: Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff. Anna, Elsa, Kristoff, Olaf dhe Sven lënë Arendelen për të udhëtuar në një pyll antik, të lidhur me vjeshtën, të një toke të magjepsur. Ata nisen për të gjetur origjinën e fuqive të Elsës në mënyrë që të shpëtojnë mbretërinë e tyre