Mbretëresha e shahut
Mbretëresha e shahut

Mbretëresha e shahut

ses. 1, ep. 5, Serial, 2020. Directors: Scott Frank, Allan Scott; Starring: Anya Taylor-Joy, Chloe Pirrie, Bill Camp. E pamotivuar dhe pa shumë energji, Bethi rikthehet në Kentucky. Aty ritakon një ish-kundërshtarin e saj të hershëm, i cili ofrohet ta ndihmojë për ta trajnuar drejt kampionatit amerikan